Camper/caravan

Een split unit airco is de meest toegepaste airconditioner voor particulieren en zakelijke toepassingen. Dit systeem is erg energiezuinig en het kan meerdere ruimtes separaat koelen of verwarmen. Tevens produceert een split-unit weinig geluid, waardoor er weinig tot geen geluidshinder plaats vind. Een split unit ventileert de ruimte waardoor de ruimte binnen no time verkoelt of verwarmt is.

Wat is een Single split?

Een single split airconditioning is een systeem dat bestaat uit 1 binnendeel en 1 buitendeel. Deze twee delen zijn met elkaar verbonden doormiddel van leidingen en  een stuurkabel. Daarmee koel of verwarm je een ruimte.

Een split airco is veel krachtiger dan een mobiele airco, omdat deze simpel weg gewoon meer capaciteit heeft om een ruimte te koelen of te verwarmen.

Wat is een Multi split?

Een multi split airconditioning, is een systeem wat bestaat uit een buitendeel waarop tussen 2 tot 5 binnendelen aansloten kunnen worden. Elk van deze binnendelen zijn seperaat te bedienen, dus krijgt elke ruimte zijn eigen binnenklimaat.  Het fijne van een split unit is dat deze snel en effectief ingezet kan worden, doordat er gebruik word gemaakt van lucht verplaatsing is een ruimte binnen no time verkoelt of verwarmt.

Verschillende merken

Verschillende soorten modellen